dissabte, 19 de desembre del 2015

Tota la vida olorant una margarida

Pot ser, parlar de la immesurable estima que sent per tu siga ja prou habitual, no cal trobar les paraules quan, senzillament, fem servir les accions del dia a dia per tal de compartir els nostres moments que fan que la vida siga única i especial.
 
I es que compartir moments en tu és un plaer. Per això, si faig la vista enrere, trobe tant i trec un somriure de manera immediata, és inevitable.
Ens vam conéixer gràcies a la professió que hem escollit totes dos i que és gran part del tram de camí triat a les nostres vides,
 
quina sort que tinc quan pense en aquell dia que ens vam trobar a una petita habitació a la qual donarem forma d'emoció i ens va fer viatjar per tants llocs, 
on imaginar, sentir, vivenciar i, a la fi, ser; estava a l’ordre del dia. Has estat present a grans moments de la meua vida i, avui, complisses 30 anys.
Moltes han sigut les celebracions on hem compartit, mentre les mirades còmplices es trobaven de manera sobtada, on mirar-te i sentir que estaves al meu costat era de les sensacions més reconfortants que mai podré oblidar.
 Tant als millors moments com als més costosos, on les imatges no queden congela·lades de manera física...

...però sí que acompanyen al sentiment que fan que tinga la certesa de què eres una de les millors persones que he conegut mai.

RISES MIL!

T’estime, ja ho saps, però avui necessite tornar a dir-t'ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada